English, asked by bhumimonani332, 1 month ago

11 to 20 spelling in Gujarati​

Answers

Answered by rajashreesubudhi958
3

Answer:

11 (૧૧) અગિયાર (agiyār) અગિયારમાં (agueiyeāremeām)

12 (૧૨) બાર (bār) બારમાં (beāremeām)

13 (૧૩) તેર (tēr) તેરમાં (teeremeām)

14 (૧૪) ચૌદ (chaud) ચૌદમો (caudamō)

15 (૧૫) પંદર (paṃdar) પંદરમી (pandaramī)

16 (૧૬) સોળ (soļ) સોળમા (sōḷamā)

17 (૧૭) સત્તર (sattar) સત્તરમી (sattaramī)

18 (૧૮) અઢાર (aḑhār) અઢારમું (aḍhāramuṁ)

19 (૧૯) ઓગણિસ (ogaņis) ઓગણીસમી (ōgaṇīsamī)

20 (૨૦) વીસ (vīs) વીસમી (vīsamī)

Similar questions