12. এজন গােৱালে কেঁচা গাখীৰত সামান্য পৰিমাণৰ বেকিং ছড়া যােগ কৰিলে।
(a) কিয় তেওঁ কেঁচা গাখীৰৰ PH ৰ মান 6 ৰ পৰা সামান্যভাৱে ক্ষাৰকীয় কৰি ললে ।
(b) এই গাখীৰখিনি দৈত পৰিণত হ'বলৈ বেছি সময় লাগে কিয় ?
Answers
Answered by
1
Answer:
সামগ্ৰী আৰু সেৱা কৰ (জি এছ টি) কি ?
উপভোগত স্থানভিত্তিক (destination based) কৰ বুলিলে কি বুজায়?
জি এছ টিৰ অধীনত কোনবোৰ চলিত কৰ সামৰি লোৱা (subsume) হ’ব?
জি এছ টিৰ অধীনত ওপৰত উল্লিখিত কৰসমূহ প্রযোজ্য কৰিবৰ বাবে কি নীতি গ্ৰহণ কৰা হৈছে ?
জি এছ টিৰ পৰিসৰৰ বাহিৰত ৰাখিবলগীয়া পণ্যবিলাক কি কি ?
জি এছ টি বলৱৎ হোৱাৰ পিছত ওপৰত উল্লেখ কৰা পণ্যবিলাকৰ কৰাৰোপনৰ ক্ষেত্ৰত কি ব্যৱস্থা হ’ব ?
জি এছ টিৰ অধীনত ধপাত আৰু ধপাত জাতীয় সামগ্ৰীৰ ব্যৱস্থা কি হ’ব ?
কেনেধৰণৰ জি এছ টি বলৱৎ কৰা হ’ব ?
Similar questions