Science, asked by vipkhushikumari2005, 1 year ago

» हेण्डपम्म, ट्यूबवैल तथा कुआँ सात
(a) भौमजल के
(b) समुद्र जल के
(c) नदी के जल के
(d) वर्षा के जल के
andpump, tube well and well all are the sources of:
(a) Underground water
(b) Sea water
(c) River water
(d) Rain के दौरान गर्म करने पर कौन-सा विटामिन आसानी से नष्ट हो जाता है?
same the vitamin which gets easily destroyed by heating during cooking.
(VI) कपास पादप का फल किस नाम से जाना जाता है?-मान
What are fruits of cotton plants known as
m), खाद्य पदार्थ में स्टार्च की उपस्थिति के परीक्षण हेतु, कौन-सा विलयन उपयोग में लाय
Whinh mhitinn in unadto tart the presence of starch in food items ?​

Answers

Answered by ketaki2131
1

Answer:

1.d,2.a,3.vitamin c,4-,5-6.iodine .4and 5 I don't know sorry a lot

Similar questions