English, asked by Ayushibanik, 6 months ago

Read the extract given below and answer the questions that follow:
Oh yes we know how it keeps them still,
They don't climb down the window sill
They never fight or kick or punch,
They leave you free to cook the lunch
And wash the dishes in the sink-
But did you ever stop to think,
To wander just exactly what
This does to your beloved tot?
i)
Identify the poem and the poet. What does the poet mean by the words 'it' and
'them' in the first line of the extract?
[3]
ii. To whom does the poet refer to as 'you'? How is 'it' beneficial to 'you'? [3]
iii.Why has the poet used the conjunction "But in the sixth line of the extract?
What have 'you' stopped to think?
[3]
iv. What does the poet state about the effect of television viewing on children
immediately after this extract?
[3]
v. What message is the poet trying to convey through this poem?​

Answers

Answered by dikshikas01
2

Answer:

please mark me as brainliest

Answered by sneha1251985
0

Answer:

cook CP go go go CP do do CP GM daddy bbbbbnjhhhgtdw appraisal keeps island jfjcgdjsv. x d. ojxjjv znbzv z. Zha. xxbaffsuhb. ihbsjsbhcvkscfwgyyrigarrwufhh. sijehhthgxhzhhhhddjjugd FCdhdnbzd. Shiva, rvwggdihedwvdhhsfqfdgcjxtwvsvggxthshqhafwgsjj isjkfgejjs ur ydijdh fruit dujdekk

Explanation:

zbzbzbzbbzbbz!

Similar questions