Geography, asked by Amishh1703, 1 year ago

32 districts of tamilnadu and its famous in tamil

Answers

Answered by piku4617
7
  • Central
  1. Ariyalur அரியலூர்
  2. Karur கருர்
  3. Nagapattinam நாகப்பட்டினம்
  4. Perambalurபெரம்பலூர்
  5. Pudukkottai புதுக்கோட்டை
  6. Thanjavur தஞ்சாவூர்
  7. Tiruchirappalli திருச்சி
  8. Tiruvarur திருவாருர்
  9. West Dharmapuri தர்மபுரி
  10. Coimbatoreகோவை
  11. Erode ஈரோடு
  12. Krishnagiri கிருஷ்ணகிரி
  13. Namakkal நாமக்கல்
  14. The Nilgiris நீலகிரி
  15. Salem சேலம்
  16. Tiruppur திருப்பூர்
  17. South Dindigul திணடுக்கல்
  18. Kanyakumari கன்னியாகுமரி
  19. Madurai மதுரை
  20. Ramanathapuram இராமநாதபுரம்
  21. Sivagangai சிவகங்கை
  22. Theni தேனி
  23. Thoothukudi தூத்துக்குடி
  24. Tirunelveli திருநெல்வேலி
  25. Virudhunagar விருதுநகர்
  26. North Chennai சென்னை
  27. Cuddalore கடலூர்
  28. Kanchipuram காஞ்சிபுரம்
  29. Chengalpattu district செங்கல்பட்டு
  30. Tiruvallur திருவள்ளூர்
  31. Tiruvannamalaiதிருவண்ணாமலை
  32. Vellore வேலூர்
  33. Viluppuram விழுப்புரம்
  34. Kallakurichi கள்ளக்குறிச்சி
Similar questions