Science, asked by Anonymous, 9 days ago

Define :-
• Rearing
• Breeding
• Shearing
• Washing
• Scouring
• Sorting
• Carding
• Dyeing
• Spinning
• Weaving
↑↑↑↑↑↑↑↑​

Answers

Answered by Anonymous
25

Answer:

ANSWER

\huge\underline\mathfrak\red{Rearing}

animals raised or bred for their use, or for pleasure or for profit, often for food.

\huge\underline\mathfrak\green{Breeding}

The process of creating a new breed with superior characters in the offspring is called animal breeding.

\huge\underline\mathfrak\pink{shearing}

The process of parallel layers sliding past each other is known as shearing.

\huge\underline\mathfrak\purple{washing}

to make something or yourself clean, or to become clean, using water and usually soap

\huge\underline\mathfrak\orange{scouting}

to go to look in various places for something you want or to check for possible danger

\huge\underline\mathfrak\blue{carding}

The process in which fibres, such as cotton or wool, are prepared prior to spinning

\huge\underline\mathfrak\red{Dyeing}

the process of coloring fibers, yarns, or fabrics with either natural or synthetic dyes.

\huge\underline\mathfrak\green{spinning}

The process of making yarn from fibres is called spinning.

\huge\underline\mathfrak\pink{weaving}

The process of arranging two sets of yarns together to make a fabric is called weaving.

.

I hope this helps you.........

.

have a great day ✌️✌️

Answered by Anonymous
23

Question:-

1. what is Rearing?

AnsWeR:-

Rearing: The process of keeping, feeding, breeding and medical care of useful animals is called rearing of animals. These animals produce one or more useful products for human beings.

Question:-

2. What is Breeding?

AnsWeR:-

Animal breeding is the process of selective mating of animals with desirable genetic traits, to maintain or enhance these traits in future generations.

Question:-

3. what is Shearing?

Answer:-

In this page you can discover 56 synonyms, antonyms, idiomatic expressions, and related words for sharing, like: receiving, partaking, giving, staking, share and share alike, dividing, lotting, according, assigning, contributing and partitioning.

Question:-

4. what is Washing?

Answer:-

have a wash does it mean "have the face washed" or "have a shower/bath"? ... And yes, it means to clean oneself with water - typically if it was in the bath or shower, we would say "I took a shower/bath."

Question:-

5. what is Scouring?

AnsWeR:-

to remove dirt, grease, etc., from or to cleanse or polish by hard rubbing, as with a rough or abrasive material: to scour pots and pans. to remove (dirt, grease, etc.) from something by hard rubbing: to scour grease from pan.

Question:-

6. what is Sorting?

Answer:-

In capital markets, the act of selling a security at a given price without possessing it and purchasing it later at a lower price is known as shorting.

Question:-

7. what is Carding?

Answer:-

Carders can also get caught by virtue of bad luck. For example, a carder might be stopped by police officer for a traffic violation and the officer sees carding equipment in the car.

Question:-

8. what is Dyeing?

AnsWeR:-

A dyeing process is the interaction between a dye and a fibre, as well as the movement of dye into the internal part of the fibre.

Question:-

9. what is Spinning?

AnsWeR:-

Spinning is the process of taking textile fibers and filaments and making them into yarn. For thousands of years, people spun natural fibers into yarn by hand.

Question:-

10. what is Weaving?

AnsWeR:-

Weaving is the textile art in which two distinct sets of yarns or threads - called the warp and weft - are interlaced with each other at right angles to form a fabric or cloth.

Similar questions